Kotisiivoojia joulusesonkiin

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KOTISIIVOOJIA JOULUSESONKIIN

Etsimme asiakasyrityksellemme Oulun alueelle kotisiivoojia joulun sesonkiin. Työtä on tarjolla vähintään osa-aikaisesti, mutta joulunalusviikolla töitä on tarjolla hyvin. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan vaikka jo marraskuussa ja hyvälle tekijälle töitä on tarjolla vielä joulun jälkeenkin.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä etenkin kotisiivouksesta. Reipas ja palveluhenkinen asenne sekä joustavuus kuvastavat myös etsimäämme henkilöä. Työssä vaaditaan hyvää suomenkielen taitoa. Ajokortista ja omasta autosta on etua mutta ne eivät ole välttämättömiä. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti työparin kanssa ja työaika ajoittuu arkisin klo 7-17 välille.

Haluatko sinä olla mukana tuomassa puhdasta ja hyvää joulumieltä? Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 06.12.2021

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin