KOKENUT TEOLLISUUDEN SÄHKÖSUUNNITTELIJA

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on valitsemme parhaat Sinulle. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Haemme asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle kokenutta teollisuuden sähkösuunnittelijaa. Tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Rekrytoinnin tehtävään toteuttaa VPS Henkilöstöpalvelu Oy.

Valtakunnallisesti toimiva asiakasyrityksemme on kotimainen insinööritoimisto, joka tarjoaa teollisuuden teknisiä asiantuntijapalveluita esim. suunnittelu-, valvonta- ja käyttöönottopalveluita. Asiakkaamme on luotettava, laadukas ja joustava palveluntarjoaja sekä työntekijöiden hyvinvointiin voimakkaasti panostava työnantaja. Asiakasyrityksemme ydinosaamista ovat sähkösuunnittelu, automaatiosuunnittelu, mekaniikkasuunnittelu, työmaapalvelut, urakat ja kokonaistoimitukset.

Hakemallamme henkilöllä tulee olla:

- Laaja kokemus teollisuuden sähkösuunnittelutehtävistä. Erityisesti arvostamme kokemusta

koneiden ja järjestelmien sähkö- ja automaation HW-suunnittelussa

- Kyky ja halu toimia asiakasrajapinnassa

- Tiimityötaidot

- Kokemusta tietokantapohjaisten suunnitteluohjelmien käytöstä (esim. Eplan tai Cadmatic)

- Soveltuva koulutus

- Suomen ja englannin kielien sujuva osaaminen

Eduksi katsotaan myös:

- Hyvä koneturvallisuusmääräysten osaaminen

- Asennuskokemus

- Muu kielitaito

Työtehtävät vaihtelevat asiakkaiden mukaan ja valitun henkilön työnkuva muotoutuu hänen omien halujensa ja kulloisenkin markkinatilanteen mukaan. Yrityksen työntekijät työskentelevät joko yrityksen omissa toimitusprojekteissa tai osana asiakkaan projektitiimiä.

Tarjoamme muun muassa:

- Erittäin kattavan työterveyshoidon

- Nuoren mutta nopeasti kasvavan yrityksen hyväntuulisen ja -tahtoisen ilmapiirin

- Liikunta- ja kulttuuriedun

- Työsuhdepyöräedun

- Ja paljon muuta

Jos tunnistit itsesi, täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse jaana.korpela@vps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätiedustelut tehtävää koskien arkisin puh: 040 582 1001 tai jaana.korpela@vps.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 10.12.2021

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 09 6844 3125

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin