KOKENUT RAKENNESUUNNITTELIJA

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on valitsemme parhaat Sinulle. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Haemme asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle kokenutta rakennesuunnittelijaa. Tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Rekrytoinnin tehtävään toteuttaa VPS Henkilöstöpalvelu Oy.

Valtakunnallisesti toimiva asiakasyrityksemme on erikoistunut korjausrakentamisen asiantuntijapalveluihin ja kasvu on voimakasta. Dynaamisella ja nuorekkaalla yrityksellä työskentelee jo 50 henkilöä. Heidän ydintoimintansa koostuu rakennusalan konsultointi- ja suunnittelupalveluista, projektijohtamisesta sekä kohteiden valvonnasta.

Tulet työllistymään asiakkaamme Helsingin toimipisteeseen, joka sijaitsee Vallilassa, uusissa ja moderneissa toimitiloissa. Tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat vaativien kohteiden (korjaus- ja uudisrakennuskohteet) suunnittelu, julkisivusaneeraussuunnittelu sekä liiketilojen ja asuinkohteiden suunnittelu.

Etsimme henkilöä, joka omaisi vahvat näytöt ja kokemuksen erityisesti rakennesuunnittelun puolelta. Toivomme koulutustaustasi olevan insinööripohjainen. Asiakasyrityksessämme on käytössä alan ohjelmistot mm. kuten AutoCAD.

Pääasiallisten työtehtävien lisäksi toimit myös mentorina tiimissäsi nuoremmille alan osaajille.

Asiakkaamme arvostaa jokaista työntekijää yksilönä ja toivomme Sinun omaavan samat arvot. Kannat vastuusi teoistasi sekä olet oma-aloitteinen. Välillä hektisessäkin ympäristössä ja useammankin projektin keskellä pystyt suoriutumaan hyvin sekä pitämään tavoitteet mielessäsi. Kykenet niin itsenäiseen työskentelyyn kuin työskentelyyn tiimissä. Työskentelykieli on pääasiassa suomen kieli.

Jos tunnistit itsesi, täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse jaana.korpela(at)vps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätiedustelut tehtävää koskien arkisin puh: 040 582 1001 tai jaana.korpela(at)vps.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 12.12.2021

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 09 6844 3125

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin