Lounasravintola-/grillimyyjä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

LOUNASRAVINTOLA-/GRILLIMYYJÄ

Etsimme asiakkaallemme Meri-Lapin alueelle lounasravintola-/grillimyyjää. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mahdollisuus on kuitenkin saada pidempikestoinen työsuhde. Töitä ma-la ravintolan aukioloaikojen mukaan jotka ajoittuvat klo. 8-18 välille. Tuntimäärästä voimme neuvotella tilanteesi mukaan.

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, lounaslinjastosta huolehtiminen, pikaruokatuotteiden valmistaminen, ravintolan siisteydestä huolehtiminen sekä osaamisesi mukaan mahdollisesti keittiön avustavat tehtävät.

Odotamme hakijalta:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä

- Hygieniapassia

- Aikaisempaa kokemusta alalta (lounas- tai pikaruokaravintolasta)

- Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta

- Paineensietokykyä ja hyvää työmoraalia

Tarjoamme:

- Mukavan työporukan

- TES:n mukaisen palkkauksen ja palkanmaksun joka toinen viikko

- Mahdollisuuden pidempään työsuhteeseen

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 19.12.2021

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin