Raepuhaltaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

RAEPUHALTAJA

Etsimme asiakkaallemme raepuhaltajaa Ouluun. Työhtetäviin kuuluu raepuhalluksen lisäksi myös muita tuotannon työtehtäviä. Työ on määrä-aikainen helmikuun 2022 loppuun saakka (mahdollisuus myös vakinaistua asiakkaalle). Työtä tehdään päivävuorossa.

Toivomme sinulta löytyvän aikaisempaa kokemusta raepuhaltajan tehtävistä tai edes hyvä käsitys tehtävästä. Olethan ahkera ja tunnollinen työntekijä joka tekee työnsä huolellisesti ja on valmis oppimaan myös uutta. Työssä tarvitset hyvän fyysisen kunnon.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 24.10.2021

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin