Varastotyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme Paimioon varastotyöntekijää. Tarjolla alkuun noin kuukauden mittainen määräaikainen työsuhde vakaalla ja arvostetulla työnantajalla. Sopimuksen mukaan työ voi myös jatkua pidempään.

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, huolellinen ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä varastossa ja/tai pakkaamossa. Logistiikka-alan tuntemus on eduksi muttei välttämätöntä.

Asiakasyrityksemme tarjoaa työn mielenkiintoisten ja vaihtelevien tuotteiden parissa. Palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. Työt tehdään arkipäivisin, työaikojen ollessa klo 7-20 välillä, viikonloput vapaat.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 050 363 7050 tai sähköpostitse tommi.harkonen@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 27.10.2021

Tommi Härkönen, tommi.harkonen@vps.fi,Puh. 0503637050

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin