Telineasentajia

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Haemme asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle TELINEASENTAJIA määräaikaisiin työsuhteisiin. Työtä on pääsääntöisesti 40h/vko. Toivomme mielellään aikaisempaa kokemusta alalta, mutta tämä ei ole välttämätöntä jos olet hyvässä fyysisessä kunnossa, etkä pelkää korkeita paikkoja. Edellytämme voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi tai vaihtoehtoisesti lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi tai soita 040 582 1001, niin sovitaan haastattelusta. Toimi ripeästi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Tiedustelut paikasta 040 582 1001.

Hakuaika päättyy: 03.10.2022

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin