Laboratorioanalyytikko

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme laboratorioanalyytikkoa.

Tehtäviin kuuluu mm. vesianalyysejä sekä näytteiden ottoa erilaisilla järjestelmillä ja laitteistoilla, näytteiden tulosten raportointia, analyysilaitteiden kunnonvalvontaa sekä muita tehtäviä.

Hakijoilta odotamme laboratorioalan koulutusta, aiempi alan työkokemus katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii joustavuutta, oma-aloitteisuutta, itsenäistä työkykyä, sekä hyviä yhteistyötaitoja ja stressinsietokykyä. Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito tarvitaan. Työskentely tapahtuu vuorotyössä, joten odotamme valmiutta 3-vuorotyöhön.

Tarjolla on pitkä määräaikainen tehtävä, jonka arvioitu kesto on vuoden 2022 loppuun saakka. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä mielenkiintoisten haasteiden parissa. Työstä maksetaan kilpailukykyinen palkka.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 050 363 7050 tai sähköpostitse tommi.harkonen@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 31.10.2021

Tommi Härkönen, tommi.harkonen@vps.fi,Puh. 0503637050

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin