Tuotannonsuunnittelija / Työnjohtaja

Haemme asiakkaallemme KITO ERIKKILALLE tuotannonsuunnittelijaa / työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Kirkkonummelle Masalaan. Kyseessä on suorarekrytointi, eli työllistyt suoraan asiakasyritykseemme.

KITO ERIKKILA on yli satavuotias yritys, joka valmistaa ergonomisia kevytnosturijärjestelmiä, kääntönostureita ja nostolaitteita. Nosturit ovat kotimaista tuotantoa ja ne valmistetaan yrityksen tehtaassa Masalassa, Kirkkonummella. Oman nosturituotannon lisäksi KITO ERIKKILA on erikoistunut nostureiden asennus-, tarkastus- ja huoltotehtäviin. Vuodesta 2018 lähtien KITO ERIKKILA kuuluu yli 2800 henkilöä työllistävään KITO-konserniin. Rekrytoinnin toteuttaa VPS Henkilöstöpalvelu Oy.

Etsimme nyt tuotannonsuunnittelijaa / työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tuotannon suunnittelun lisäksi toimit työnjohtajana hitsaamon ja maalauslinjan noin 10 hengen tiimille. Vastaat osastojen hienokuormituksesta, tuottavuudesta sekä konekapasiteetin maksimaalisesta hyödyntämisestä ja optimoinnista. Tuotantokoneiden huoltojen aikatauluttaminen ja valvonta kuuluvat myös toimenkuvaasi. Lisäksi varmistat hitsaus- ja maalausosaston tuotannon materiaalien riittävyyden. Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä tuotannon muiden toimintojen sekä yrityksen muiden osastojen kanssa.

Olet tehtävään ideaali kandidaatti, jos sinulla on:

- vähintään viiden vuoden kokemus metalliteollisuuden tuotannollisen toiminnan ohjauksesta

- kokemusta työnjohdollisista tehtävistä sekä esimiestaitoja

- kokemusta toiminnan tuottavuuden parantamisesta

- hyvät kommunikointitaidot

- tehtävään soveltuva koulutus

- hyvä suullinen ja kirjallinen englannin- ja suomen kielen taito

Toivomme, että olet kehityshakuinen, tunnistat kehityskohteet sekä kykenet tekemään toimenpiteitä tuottavuuden ja laadun parantamiseksi. Raportointi ja tehokkuuden mittaaminen on sinulle tuttua. Tehtävässäsi raportoit yrityksen operatiiviselle johtajalle.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi .Täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tiedustelut Jaana Korpela 040 582 1001.

Hakuaika päättyy: 24.10.2021

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 09 6844 3125

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin