Rakennus- ja loppusiivooja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

RAKENNUS- JA LOPPUSIIVOOJA

Etsimme asiakkaallemme Ouluun ja lähikuntiin RAKENNUS- JA LOPPUSIIVOOJIA.

Työtehtäviin kuuluu rakennusaikainen työmaan ylläpitosiivous sekä valmistuvan kohteen loppusiivoustehtävät. Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja etenkin P1-siivouskohteista. Hakijalla tulee olla voimassaoleva työturvallisuuskortti ja mahdollisuus liikkua omalla autolla Oulun ja lähikuntien alueella. Mahdollisuus päästä mukaan myös muihin siivouskohteisiin.

Odotamme hakijoilta:

- Reipasta ja positiivista asennetta

- Aikaisempaa kokemusta loppusiivoustöistä

- Hyvää suomenkielen taitoa

- Halua sitoutua työhön sekä hyvää työmoraalia

Tarjoamme:

- Paikan mukavassa työyhteisössä

- Vähintään TES:n mukaisen palkan, joka maksetaan joka toinen viikko.

- Korvauksen oman autosi käytöstä.

- Mahdollisuuden työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 17.10.2021

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin