Koneinsinööri

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme Eurajoelle konetekniikan insinööriä. Tehtäviin kuuluvat tekniset vaatimusmäärittelyt, teknisten ratkaisuiden soveltuvuusarvioinnit ja osallistuminen erilaisten mekaanisten laitteiden teknisiin selvityksiin ja arviointeihin.

Odotamme hakijoilta soveltuvaa diplomi-insinöörin tai vastaavaa insinöörin koulutusta konetekniikan alalta sekä perustekniikan tuntemusta, jossa kokemus laitevalmistuksesta (venttiilit, pumput), laitesuunnittelusta tai kunnossapitotehtävistä on eduksi. Tehtävässä tarvitaan hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävä sopii sinulle, jos olet aktiivinen, tartut toimeen ja työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti. Arvostamme halua uuden oppimiseen ja omaan kehittymiseen.

Tarjoamme kokopäivätyön, joka alkaa vuoden määräaikaisuudella, mahdollisuus jatkoon. Aloitus sopimuksen mukaan, hakemus kannattaa jättää heti! Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Liitä hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi.

Hakuun liittyvät kysymykset p. 050 363 7050 tai sähköpostitse tommi.harkonen@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 17.10.2021

Tommi Härkönen, tommi.harkonen@vps.fi,Puh. 0503637050

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin