Aarporaaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu Oy on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. VPS Henkilöstöpalvelu on HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. Olemme sitoutuneet laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisätietoja http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme aarporaajaa.

Työnhakijalla tulee olla aikaisempaa kokemusta koneistuksesta ja mm. taito tehdä työstöohjelmia. Käytössä Heidenhain -ohjaus, jonka osaamista edellytetään. Eduksi katsotaan metalli- tai teknisen alan koulutus. Toivomme motivoitunutta ja joustavaa asennetta työntekoon. Liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Työ alkaa mahdollisimman pian, heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 050 363 7050 tai sähköpostitse tommi.harkonen@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 31.10.2021

Tommi Härkönen, tommi.harkonen@vps.fi,Puh. 0503637050

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin