Rengasasentaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

RENGASASENTAJA

Haemme asiakasyrityksellemme Ouluun rengasasentajia syksyn sesonkiin. Kyseessä on täyspäiväinen työ ja mahdollisuus myös ylitöihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan lokakuussa. työtehtäviin kuuluvat renkaiden allevaihto, pesu ja varastointitehtävät.

Etsimme reippaita ja ripeäotteisia työntekijöitä. Aikaisempi kokemus tai alan koulutus on eduksesi mutta asiakkaamme perehdyttää työhön hyvin. Työ on raskasta, joten tarvitset hyvän fyysisen kunnon. Työssä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa ja vähintään B -ajokortin.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 10.10.2021

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin