Työntekijä tyhjiömetallointiin Laukamo Group

LAUKAMO-YHTIÖT on Someron suurin yksityisen sektorin työnantaja. Tarjoamme sopimusvalmistuspalveluja elektroniikan, ruiskuvalun, nestemäisen silikonin ja ohutlevyn osalta tuotesuunnittelusta asiakastoimitukseen. Omia tuotteita tarjoamme televerkon rakentamiseen ja konesaleihin. Toimintamme on laatusertifioitu ja olemme sitoutuneet kehitystyöhön jatkuvan parantamisen ajattelumallin mukaisesti. Lisätietoja yrityksestä: www.laukamo.fi

Tilauskantamme kasvaessa haemme työntekijää muovitehtaallemme

TYHJIÖMETALLOINTIIN

Tyhjiömetallointi on osa erikoisosaamistamme. Prosessissa saadaan kappaleisiin metalloitu pinta höyrystämällä metallia tyhjiössä. Metalloinnin jälkeen tuotteen pinta suojataan orgaanisella silikonilla.

Haemme motivoitunutta, tarkkaa ja näppäräsormista tekijää. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Arvostamme työkokemusta ja ammatillista koulutusta, mutta huomioimme haussa myös työuransa alussa olevat hakijat. Tärkeintä on oikea asenne, huolellisuus ja halu oppia uutta. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.

Työpaikan hakulomake on täytettävissä yhteistyökumppanimme VPS Henkilöstöpalvelun www.vps.fi -sivuilla. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä, joten jätä hakemuksesi heti. Voit halutessasi liittää hakulomakkeeseen ansioluettelosi. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 30.09.2021

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin