Asentaja, Aluteräs Oy

Aluteräs Oy on metalli- ja lasirakenteiden tuotantoon erikoistunut yritys Oulussa, jonka toiminta ulottuu koko Suomen alueelle. Yrityksen tuotteisiin kuuluvat mm. alumiini- ja teräsrakenteiset ovet, julkisivut, valokatot, palo-ovet ja -ikkunat sekä porras- ja parvekekaiteet. Aluteräs Oy on kuuden yrittäjän vuonna 1988 perustama yritys, joka on ansainnut asemansa luotettavana tekijänä tinkimättömän suomalaisen työn kautta. Lisätietoja yrityksestä: www.aluteräs.fi.

Toimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme

ASENTAJAA

Työtehtäviin kuuluvat metalli- ja lasiovien, -ikkunoiden ja julkisivujen asentaminen sekä tarvittaessa toimiminen työmaan nokkamiehenä. Tehtäviin voi kuulua myös tuotannon avustavia tehtäviä. Tarjoamme sinulle vakituisen työn.

Etsimämme henkilö uskaltaa työskennellä vaihtelevissa olosuhteissa ja on ehtinyt hankkia jo jonkin verran kokemusta rakennustyömailla työskentelystä sekä ikkunoiden ja ovien asennuksista. Osa työmaista sijaitsee Oulun ulkopuolella, joten odotamme matkustusvalmiutta ja valmiutta tehdä pitkääkin työpäivää. Työssä tarvitset ongelmanratkaisukykyä ja kykyä työskennellä itsenäisesti. Katsomme eduksesi BE tai C-ajokortin.

Rekrytoinnissa yhteistyökumppaninamme toimii VPS Henkilöstöpalvelu. Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 30.09.2021

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin