Varasto- ja lähettämötyöntekijöitä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme Turkuun Skanssin alueelle varasto- ja lähettämötyöntekijöitä. Haemme pitkäaikaisia työntekijöitä, mutta huomioimme myös vain syyskauden käytettävissä olevat hakijat. Työsuhde alkaa määräaikaisena.

Tehtävässä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, varastossa joudut nostelemaan erikokoisia kappaleita. Trukinajotaito vahvasti eduksi. Toivomme hakijalta aikaisempaa työkokemusta keräilystä ja lähettämötyöstä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, huolellinen ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta työhön opetetaan, joten älä arastele hakea. Toimenkuva täsmentyy hakijan osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Reipas ja positiivinen asenne ratkaisee.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 050 363 7050 tai sähköpostitse tommi.harkonen@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 23.09.2021

Tommi Härkönen, tommi.harkonen@vps.fi,Puh. 0503637050

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin