Asentaja, Lujateko

Vuodesta 1990 lähtien toiminut Lujateko tuottaa korkealuokkaisia teräs-, alumiini- sekä rst-rakenteita metalli-ikkuna-, metalliovi- ja lasijulkisivutarpeisiin. Tuotantotilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Oulussa. Lisätietoja yrityksestä: www.lujateko.fi.

Toimintamme kehittyessä etsimme porukkaamme

ASENTAJAA

Työtehtäviin kuuluu metalli- ja lasiovien, -ikkunoiden ja julkisivujen asentaminen. Tarvittaessa tehtäviin voi kuulua myös tuotannon avustavia tehtäviä. Tarjoamme vakituisen ja täysipäiväsen työn.

Toivomme hakijalta kokemusta rakennustyömailla työskentelystä ja uskallusta työskennellä vaihtelevissa olosuhteissa. Edellytämme matkustusvalmiutta, sillä osa työmaistamme sijaitsee Oulun alueen ulkopuolella. Arvostamme hyvää asennetta, itseohjautuvaa työotetta ja ongelmanratkaisukykyä. BE tai C -ajokortti katsotaan eduksi.

Rekrytoinnissa yhteistyökumppaninamme toimii VPS Henkilöstöpalvelu. Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 30.09.2021

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin