Kokoonpanotyöntekijä, Jame-Shaft Oy

Jame-Shaft Oy on paikallinen, yksityinen kasvuhakuinen yritys. Asiakkaamme ovat suurelta osin kansainvälisiä, alansa johtavia kone- ja laiterakennusteollisuuden toimijoita, jotka valmistavat kaivos- tai louhintakoneita, metsäkoneita tai maanrakennuskoneita. Suoran viennin osuus liikevaihdostamme on noin 40 %. Olemme koneistuksen ja hionnan lisäksi myös lämpökäsittelyn ammattilaisia. Toimintafilosofiaamme kuvaa parhaiten lause: ’Kaikki saman katon alta’. Valmistamme tuotteet alusta loppuun omassa tehtaassamme. Oma raaka-ainevarasto takaa tuotannon nopean aloituksen ja monipuolinen moderni konekanta laadukkaan lopputuloksen. Tavoitteemme on olla asiakkaidemme toimittajaketjussa ’The Strongest Link’.

Tule mukaan kasvuumme! Haemme työntekijää kokoonpanotehtäviin. Työhön opetetaan, joten tärkeintä on halu ja kyky oppia uutta. Eduksi hakijoille on aikaisempi kokoonpanokokemus. Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä vaativampiinkin tehtäviin ja mahdollisuuden kokoaikaiseen työsuhteeseen nykyaikaisessa työympäristössä. Tehtävässä edellytetään suomen tai englannin kielen taitoa sekä ennen kaikkea aktiivista ja joustavaa asennetta työntekoon. Haemme pitkäaikaisia työntekijöitä ja tarjoamme mahdollisuuden pysyvään työsuhteeseen.

Työpaikka sijaitsee Salossa Anjalan teollisuusalueella. Olemme pitkäjänteisesti kehittäneet työympäristöä turvallisuus edellä. Automaation lisääntymisen kautta työtehtävät ovat muuttuneet fyysisestä suorittamisesta entistä enemmän prosessin ohjelmoinnin ja valvonnan suuntaan. Olemme investoineet tehtaan ilmanvaihtoon ja valaistukseen, joten työympäristö on valoisa, tasalämpöinen ja vedoton.

Pidämme osaavaa, motivoitunutta ja kehityshaluista henkilöstöä yrityksen suurimpana voimavarana. Kiinnitämme huomiota henkilöstön hyvinvointiin ja viihtyvyyteen sekä hyvään yhteishenkeen, ’Jamelaisuuteen’. Tarjoamme mahdollisuuksia taitojen kehittämiseen. Tärkeitä koulutettavia asioita ovat Lean ja 5S oppien soveltaminen omassa työssä sekä automaation ja robotiikan hallitseminen. Joustavuutta työaikoihin tuo käytössämme oleva työaikapankki.

Hakuprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Täytä hakemus mahdollisimman pian oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan. Huomioimme automaattisesti tehtävään aiemmin jätetyt hakemukset.

Hakuaika päättyy: 21.09.2021

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin