Asentaja/aputyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

ASENTAJA/APUTYÖNTEKIJÄ

Etsimme metalli- ja lasirakenteiden tuotantoon erikoistuneelle asiakasyrityksellemme asentajaa ja/tai aputyöntekijää Oulun alueelle. Työnkuvaan kuuluu metalli- ja lasirakenteiden asentaminen työmailla (ei hitsausta).

Työssä on eduksi kokemus vastaavista tehtävistä ja työskentelystä rakennustyömaalla. Arvostamme työhön tarttuvaa otetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. Hyvälle tekijälle mahdollisuus pidempään työsuhteeseen.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 10.10.2021

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin