IT-asiantuntija, käyttäjäpalvelut

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu Oy on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. Olemme sitoutuneet laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisätietoja http://www.vps.fi -sivuilla

Asiakasyrityksemme etsii ICT-alan IT-asiantuntijaa käyttäjäpalveluihin.

Tässä tehtävässä toimit osana Käyttäjäpalvelut-tiimiä, joka tarjoaa Tier 2 -tason etä- ja lähituen palveluita. Pääosa tukipyynnöistä ratkaistaan etänä, mutta myös lähituen tehtävät ovat säännöllinen osa työnkuvaasi. Päivittäisessä työssäsi vastaat asiakkaiden IT-ympäristöistä ja huolehdit loppukäyttäjien tukipalveluista, suoritat laiteasennuksia sekä osallistut tarvittaessa asiakasprojekteihin. Varmistat hyvän asiakaskokemuksen toimimalla asiantuntevasti, iloisesti ja hyvällä palveluasenteella.

Toimit osana asiakastiimiä, mutta teet työtäsi itsenäisesti ja omatoimisesti asiantuntevien ja mukavien kollegojesi tuella. Työ tarjoaa mahdollisuuksia jatkuvaan kehittymiseen yhä haastavampien tehtävien parissa. Valmentavat esimiehemme auttavat sinua kehittämään osaamistasi sekä löytämään uusia urapolkuja ja etenemismahdollisuuksia talon sisällä.

Käyttäjäpalveluiden asiantuntijana:

- Ratkot tiimin tikettejä omatoimisesti - ensisijaisesti etätyökaluja hyödyntäen, mutta tarpeen vaatiessa myös lähityönä

- Viestit asiakkaalle työn edistymisestä

- Tuotat ohjeistuksen mukaista asiakasdokumentaatiota omalta vastuualueeltasi

- Kirjaat, priorisoit ja ratkaiset palvelupyyntöjä

- Ylläpidät ja hallinnoit käyttöoikeuksia

- Hallinnoit asiakkaan työvälineitä (työasemat, mobiililaitteet ja räätälöidyt sovellukset)

Näitä valmiuksia toivomme sinulta:

- Aiempaa kokemusta IT-tuesta ja ylläpidosta

- Valmiuksia suorittaa itsenäisesti ja oma-aloitteisesti perustasoa vaativampia IT-tuen asiantuntijatehtäviä

- Valmiuksia kartoittaa ja dokumentoida uusia asiakasympäristöjä itsenäisesti, mutta kuitenkin yrityksemme tai asiakasorganisaatiomme asiantuntijoiden tuella

- Kokemusta Windows työasemaympäristöistä ja Azuresta

- Kykyä tehdä vianmääritystä puhelimitse

- Kokemusta moniasiakasympäristössä toimisesta

- Vahvaa ongelmanratkaisukykyä ja ammattimaista palveluasennetta

- Erinomaisia kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi

- Ajokortti on tehtävässä välttämätön

Lisäksi odotamme, että asenteesi työntekoon on kohdallaan, ja olet reipas tarttumaan työhön. Omaat asiakaslähtöistä palveluasennetta, sekä kyvyn tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena (6kk), jonka jälkeen pätevällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme kirjoille.

Lähetä hakemuksesi heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 03.04.2023

Markku Partanen, markku.partanen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin