Kaivinkoneenkuljettaja

Etsimme asiakasyrityksellemme Oulun alueelle kokenutta KAIVINKONEENKULJETTAJAA. Työtä tarjolla täysipäiväisesti ja ainakin alkuuun työsuhde on määräaikainen VPS:n kautta. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Asiakkaamme kalustoon kuuluu niin tela- kuin pyöräalustaisia koneita. Hakijalta toivomme vankkaa kokemusta koneilla työskentelystä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hallitsethan 3D-laitteet ja löytyyhän taskustasi voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä mahdollisesti myös tieturvakortti. Asiakasyrityksemme tekee monipuolisesti erilaisia maanrakennusalan töitä. Työmaiden sijainnin vuoksi liikkuminen omalla autolla katsotaan eduksesi. 

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 30.06.2024

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin