Leipomotyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakkaallemme Turkuun osaavia ja ahkeria leipomotyöntekijöitä, niin sesongin kiireeseen kuin pitkiin määräaikaisiin tehtäviinkin, mahdollisuus myös vakinaistua asiakkaan palvelukseen.

Leipomotyöntekijänä osallistut leipomon tuotteiden valmistukseen. Keskeisimpiä työvaiheita ovat taikinan esivalmistelu, paisto, koristelu ja viimeistely. Työtä tehdään sekä koneiden avustuksella että käsin.

Hakijalta toivomme leipurin koulutusta ja/tai aiempaa työkokemusta alan tehtävistä sekä hygieniapassia. Työ edellyttää tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Leipomossa työskentely on fyysistä, joten hyvä kunto katsotaan eduksi.

Pystythän työskentelemään joustavasti, kiireisimpinä aikoina jopa kahdessa vuorossa. Työpaikka sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien varrella Turussa.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 050 363 7050 tai sähköpostitse tommi.harkonen@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 18.10.2021

Tommi Härkönen, tommi.harkonen@vps.fi,Puh. 0503637050

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin