Kokooja teollisuuden tehtäviin Saloon

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Nyt haemme teollisuuden asiakkaallemme työntekijää loppukoonnan ja laaduntarkastuksen tehtäviin. Arvostamme aiempaa teollisuuden työkokemusta, mutta tärkeintä on hyvä asenne työhön ja uuden oppimiseen. Työtehtävissä tarvitaan oma-aloitteista työotetta, huolellisuutta ja tarkkaa näköä. Työpaikan sijainti Salon keskustan tuntumassa. Työ alkaa määräaikaisena, mutta tehtävään haetaan henkilöä, joka jäisi yritykseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Täytä hakemus mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 28.05.2024

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin