Pakkaaja- / kokoonpanohenkilö

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Teollisuuspalvelut Oy on vuodesta 2006 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Teollisuuspalvelut Oy on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Haemme asiakkaallemme metalliteollisuuteen pakkaajaa / kokoonpanohenkilöä. Työ sisältää välillä enemmän pakkaamista kuin kokoonpanoa, nämä voivat vaihdella tilanteen mukaan. Arvostamme aiempaa kokemusta tehtävästä. 

Edellytämme valittavalta hyvää työmotivaatiota, yhteistyökykyä ja reipasta työotetta.
Tarjoamme siistin työtilan, mukavat työkaverit ja täyden työajan. Työ alkaa niin pian kuin valittavalle on mahdollista. Työn kesto VPS Teollisuuspalvelut Oy:n kautta on 6kk, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä asiakkaamme työntekijäksi.

Toimi ripeästi ja täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi. Vaihtoehtoisesti voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi CV:si kera osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Tiedustelut paikasta 040 582 1001 klo 12.00-14.00 tai jaana.korpela@vps.fi

Hakuaika päättyy: 26.05.2024

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin