Koneenasentaja

Etsimme Pirkkalassa toimivalle asiakasyrityksellemme Koneenasentajaa.

Vastuullasi on erilaiset asennustyöt, joissa vaaditaan mekaanista asennustaitoa, kuvienlukutaitoa sekä ymmärrystä hydrauliikasta ja pneumatiikasta. Voit olla jo työkokemusta omaava alan ammattilainen, tai vasta työurasi alkupuolella oleva alasta todella kiinnostunut tekijä.

Yritys etsii tekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työsi alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä yrityksen omille kirjoille.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia päivittäin, ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla

Hakuaika päättyy: 22.03.2023

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin