Lounasravintola-/grillimyyjä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

LOUNASRAVINTOLA-/GRILLIMYYJÄ

Etsimme asiakkaallemme Keminmaahan LOUNASRAVINTOLA-/GRILLIMYYJIÄ. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mahdollisuus kuitenkin saada pidempikestoinen työsuhde. Töitä ma-la ravintolan aukioloaikojen mukaan jotka ajoittuvat klo. 8-18 välille. Tuntimäärästä voimme neuvotella tilanteesi mukaan.

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, lounaslinjastosta huolehtiminen, pikaruokatuotteiden valmistaminen, ravintolan siisteydestä huolehtiminen sekä osaamisesi mukaan mahdollisesti keittiön avustavat tehtävät.

Odotamme hakijalta:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä

- Hygieniapassia

- Aikaisempaa kokemusta alalta (lounas- tai pikaruokaravintolasta)

- Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta

- Paineensietokykyä ja hyvää työmoraalia

Tarjoamme:

- Mukavan työporukan

- TES:n mukaisen palkkauksen ja palkanmaksun joka toinen viikko

- Mahdollisuuden pidempään työsuhteeseen

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 Martti Heikkilä 0400 814 628.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Hakemuksen voit jättää Internet-sivujemme www.vps.fi tai oheisen hakulomakkeen kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Hakuaika päättyy: 12.08.2021

Karri Haataja, karri.haataja@vps.fi,Puh. 0401458035

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin