Muuttotyöntekijä, keikkatyö (Oulu)

Etsimme Ouluun reippaita muuttotyöntekijöitä keikkaluontoiseen työhön. Työkeikkoja tarjolla satunnaisesti asiakasyritystemme tarpeiden mukaan.

Työ sopii hyvin vaikkapa opiskelijalle tai toisen työn ohelle. Työkeikat ajoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville. Toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, reipasta palveluasennetta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Aikaisempi kokemus alan tehtävistä katsotaan eduksi mutta kokemustakin tärkeämpää on reipas asenne. Katsomme eduksesi myös voimassaolevan työturvallisuuskortin.

Tehtävän palkkaus perustuu muuttopalvelualan työehtosopimukseen. Palkka maksetaan työkeikkaa seuraavalla viikolla. Kauttamme mahdollisuus työllistyä myös muihin tehtäviin.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 26.05.2024

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin