Kantajia/Muuttotyöntekijöitä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Hei sinä! Mikäli haluat kuntoa kasvattavan ja vaihtelevan työn, hae meille muuttohommiin!

Haemme reippaita ja täsmällisiä MUUTTOTYÖNTEKIJÖITÄ keikkatöihin pääkaupunkiseudulle. Meillä on useita muuttoalan asiakkaita ja pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisissa työympäristöissä. Kaikki asiakkaamme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja suurin osa keikoista alkaa Helsingistä. Saat itse päättää käytettävyytesi, joten esimerkiksi toinen työ ei ole todellakaan ongelma!

Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta, mutta reipas asenne työtä kohtaan, täsmällisyys ja asiakaspalveluhenkisyys ovat asioita, joita arvostamme. Vaadimme asiakaspalveluatasoista suomen kielen taitoa.

Keikat alkavat pääsääntöisesti aamulla ja kestävät vaihtelevasti muutamasta tunnista aina kokopäivän kestäviin keikkoihin. Maksamme aina viikoittain palkan! Saat myös hankittua kauttamme turvakengät.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa täyttämällä hakemus kotisivujemme kautta. Valitettavasti emme huomioi sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin 10.00-16.00 puh. 0408670450.

Hakuaika päättyy: 10.07.2020

Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi,Puh. 0408670450

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin