Kantajia/Muuttotyöntekijöitä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme reippaita ja täsmällisiä MUUTTOTYÖNTEKIJÖITÄ keikkatöihin pääkaupunkiseudulle. Meillä on useita muuttoalan asiakkaita ja pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisissa työympäristöissä. Kaikki asiakkaamme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja suurin osa Helsingissä. Saat itse päättää käytettävyytesi sekä keikat, jotka otat vastaan, joten toinen työ tai opiskelu ei ole ongelma! Saat hankittua kauttamme turvakengät.

Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta, mutta reipas asenne työtä kohtaan, täsmällisyys ja asiakaspalveluhenkisyys ovat asioita, joita arvostamme. Vaadimme asiakaspalveluatasoista suomen kielen taitoa.

Keikat alkavat yleensä aamulla ja kestävät vaihtelevasti muutamasta tunnista aina kokopäivän kestäviin keikkoihin. Maksamme viikoittain palkan!

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa täyttämällä hakemus kotisivujemme kautta. Valitettavasti emme huomioi sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin 10.00-16.00 puh. 09 6844 3124.

Hakuaika päättyy: 29.01.2020

Susanna Kokko, susanna.kokko@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin