Kantajia/Muuttotyöntekijöitä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Oletko opiskelija, mutta olet vailla töitä? Etsitkö kenties lisätöitä toisen työn oheen? Haluatko työn, jossa Sinun ei tarvitse istua toimistossa koko päivää?

Haemme reippaita ja täsmällisiä muuttotyöntekijöitä keikkatöihin pääkaupunkiseudulle. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä eri asiakkaillamme. Kaikki asiakkaamme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja suurin osa Helsingissä. Saat itse päättää käytettävyytesi, joten toinen työ tai opiskelu ei ole todellakaan ongelma.

Aikaisempaa kokemusta muuttoalalta ei vaadita, mutta edellytämme hyvää fyysistä kuntoa, täsmällisyyttä, luotettavuutta sekä asiakaspalvelutasoista suomen kieltä.

Työpäivät vaihtelevat toimeksiannon mukaan, esim. lyhyistä aamu- tai iltapäivän pyrähdyksistä aina pitkiin kokopäivän kestäviin keikkoihin. Maksamme aina viikoittain palkan!

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa täyttämällä hakemuksemme.

Valitettavasti emme huomioi sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten täytä hakemuksemme kotisivuillamme!

Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin 10.00-16.00 puh. 09 6844 3124.

Hakuaika päättyy: 17.11.2019

Susanna Kokko, susanna.kokko@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin