Rakennuspeltiseppä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

RAKENNUSPELTISEPPÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme Oulun alueelle rakennuspeltiseppää. Työmaat ovat pääsääntöisesti kattotöitä.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyvää työnjälkeä ja kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin. Hyvälle tekijälle mahdollisuus työllistyä pitkäksi aikaa.

Hakemuksen voit jättää Internetissä www.vps.fi tai oheisen lomakkeen kautta. Voit myös soittaa arkisin klo 9-15 P. 0400 814 628 (Martti Heikkilä) tai tiedustella lisää sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 30.09.2021

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin