Pizzeriatyöntekijä

Haemme asiakkaallemme Jämsään pizzeriatyöntekijää. Työtä on aluksi kesään saakka, mutta hyvät mahdollisuudet pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen. Töiden aloitus ja lopetus voidaan keskustella tilanteesi mukaan. Tuntimäärä on neuvoteltavissa (voi olla osa-aikainen tai kokopäiväinen), työajat sijoittuvat pizzerian aukioloaikojen mukaan (avoinna 11-21).

Arvostamme aikaisempaa kokemusta pizzeriatyöstä. B-luokan ajokortti ja uskallus lähteä auton rattiin ovat eduksi. Asiakkaiden kohtaaminen ja kassatyöskentely on osa työnkuvaasi. Hygieniapassi on pakollinen (tarvittaessa koulutus järjestetään, jos tämä vielä puuttuu).

Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys joten rohkeasti hakemusta vaikka kokemusta ei kaikesta vielä olisi kertynytkään!

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 28.02.2021

Sanna Rinkinen, sanna.rinkinen@vps.fi,Puh. 017-2828248

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin