Insinöörejä, Teollisuuden Voima Oyj

Etsimme Teollisuuden Voima Oyj:lle käyttöönottoinsinöörejä OL3-projektiin Olkiluotoon. Avoimia tehtäviä on yhteensä ainakin viisi kappaletta.

Työtehtävät:

Henkilöt tulevat työskentelemään OL3-projektin käyttöönottovaiheessa tulosaineiston käsittelijöinä. Tehtäviin tulee kuulumaan mm. tehdastestien dokumenttien tarkastusta ja kommentointia, testien valvontaa ja muutosten tarkastamista.

Vaatimukset:

Hakijoilta toivomme soveltuvaa teknisen alan koulutusta (esim. konetekniikan/mekaanisen puolen insinööri), kielitaitoa (suomi ja englanti), aikaisempaa työkokemusta insinöörialan tehtävistä (kokemus ydinvoima-alalta katsotaan eduksi) ja hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaitoja.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä (mieluiten maalis-/huhtikuussa) ja alustava kesto on ainakin vuoden. Olkiluodossa pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä mielenkiintoisten haasteiden parissa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Liitä hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi.

VPS Henkilöstöpalvelu toimii rekrytoinnissa virallisena yhteistyökumppanina. Olethan meihin yhteydessä jättäessäsi hakemusta tai halutessasi lisätietoja. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh 050 363 7050.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE.

Hakuaika päättyy: 28.02.2021

Jasmina Vaakanainen, jasmina.vaakanainen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin