Kantajia/Rakennusaputyöntekijöitä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÄ/KANTAJA

Etsimme asiakasyrityksellemme Ouluun rakennusaputyöntekijöitä/kantajia. Työtehtäviin kuuluu ovi- ja ikkunatuotteiden kantaminen työmaalla sekä asentajan avustaminen. Myös asentajille voi tulla töitä tarjolle, joten älä epäröi hakea.

Työntekijältä odotetaan hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta. Työmaalla työskennellessä tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan talven/kevään aikana. Kauttamme mahdollisuus työllistyä myös muihin työkohteisiin myöhemmin.

Lisätietoja arkisin klo 9-15 Martti Heikkilä P. 0400 814 628 tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi.

Hakemuksesi voit jättää oheisen linkin tai Internet-sivujemme www.vps.fi kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 28.02.2021

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin