Projektihankinnan asiantuntija

Etsimme projektihankinnan ammattilaista asiakkaan hankintatiimiä.

Hakemamme henkilö tulee työskentelemään projektihankinnoissa, jossa hän vastaa valittujen laitteiden ja järjestelmien hankinnoista aina tarjouspyynnöstä tarjousneuvotteluun, sopimuksen laadinnasta toimitukseen ja laskutukseen asti. Työpäivään kuuluu mm. hankintojen suunnittelu, sopimusneuvottelut, toimitusaikavalvonta ja erilaiset muut hankinnan tehtävät.

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden kokemusta projektihankinnoista. Toimittajaverkostomme on kansainvälinen, joten odotamme hakijoilta hankinta- ja sopimushallinnan osaamisen ohella sujuvaa kielitaitoa sekä suomen- että englanninkielen osalta. Erilaisten teknisten ja laatuvaatimusten ymmärtäminen on eduksi. Arvostamme teknistä tai kaupallista kokemus- ja koulutustaustaa (esim. DI, KTM tai insinööri).

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tilaus on kestoltaan 30.4.2022 saakka, mahdollisuus jatkoon.

Hakuun liittyvissä kysymyksissä olethan meihin yhteydessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten hae nopeasti paikkaa oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh 050 363 7050.

Hakuaika päättyy: 20.05.2021

Jasmina Vaakanainen, jasmina.vaakanainen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin