Kotisiivoojia keikkatöihin

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KOTISIIVOOJA

Etsimme asiakasyrityksellemme Ouluun kotisiivoojia keikkatöihin. Työvuorot ajoittuvat arkipäiviin klo 8-17 välille. Keikkojen määrä ja työvuorojen pituus vaihtelee asiakkaamme kulloisenkin tilanteen mukaan.

Etsimme reipasta tiimipelaajaa, sillä töitä tehdän työparin kanssa ja usein asiakkaiden ollessa kotona. Voit olla joko alan konkari tai aloittelija, toivomme kuitenkin edes vähän kokemusta siivoustyöstä. B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on apua työssä mutta ne eivät ole välttämättömät. Työntekijällä onmahdollisuus työllistyä myös muihin keikkakohteisiimme.

Odotamme hakijoilta:

- Reipasta ja positiivista asennetta

- Aikaisempaa kokemusta siivoustöistä

- Hyvää suomenkielen taitoa

- Halua sitoutua työhön sekä hyvää työmoraalia

Tarjoamme:

- Paikan mukavassa työyhteisössä

- Kilpailukykyisen, vähintään TES:n mukaisen palkan, joka maksetaan joka toinen viikko.

- Korvauksen oman autosi käytöstä.

- Mahdollisuuden työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Hakemuksen voit jättää Internetissä www.vps.fi tai oheisen lomakkeen kautta. Voit myös soittaa arkisin klo 9-15 P. 0400 814 628 (Martti Heikkilä) tai tiedustella lisää sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 31.01.2021

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin