Kesätyö, myyjä ruokakauppaan

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

MYYJÄ

Etsimme asiakkallemme Keminmaahan ruokakaupan moniosaajia. Töitä on tarjolla toukokuusta elokuuhun välisenä aikana. Töiden aloitus ja lopetus voidaan keskustella tilanteesi mukaan. Työaika on noin 30h/vko ja työajat sijoittuvat kaupan aukioloaikojen mukaan.

Työtehtävät muodostuvat osaamisesi ja toiveidesi pohjalta, ensisijaisesti kuitenkin toivomme osaamista tuore-elintarvikkeiden parista (erityisesti palvelutiskiltä). Myöskään teollisten elintarvikkeiden hyllyttäminen tai maitokaappi eivät ole sinulle vieraita paikkoja. Voit päästä myös mukaan ruoan verkkokaupan maailmaan.

Odotamme hakijoilta:

- Työn kautta hankittua osaamista alalta

- Reipasta asennetta ja iloista palvelumieltä

- Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta

- Paineensietokykyä ja hyvää työmoraalia

- Mahdollisuutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme:

- Mukavan työporukan

- TES:n mukaisen palkkauksen ja palkanmaksun joka toinen viikko

- Mahdollisuuden jatkaa työssä myös kesän jälkeen

Oletko sinä etsimämme ruokakaupan moniosaaja tai tuleva sellainen? Kuulemme mielellämme sinusta ja osaamisestasi. Lähetä hakemus oheisen linkin tai Internet-sivujemme www.vps.fi kautta. Voit myös soittaa arkisin klo 9-15 P. 0400 814 608 (Martti Heikkilä) tai tiedustella lisää sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 25.04.2021

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin