Koneistaja Turkuun

Asiakkaamme etsii koneistajaa pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Etsimällämme hakijalla on aikaisempaa kokemusta koneistuksesta ja taito tehdä työstöohjelmia yksittäiskappaleille. Tehtävässä edellytetään Haidenhain -ohjelman osaamista. Osaathan tehdä ohjelmat ja vaihtaa asennukset koneeseen. Eduksi katsotaan teknisen alan koulutus. Toivomme motivoitunutta ja joustavaa asennetta työntekoon.

Työ alkaa mahdollisimman pian, heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Asiakasyrityksemme tarjoaa työn mielenkiintoisten tuotteiden ja modernien laitteiden parissa. Pääset osaksi ammattitaitoista 60 henkilön vakavaraista koneistamoa. Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Hae paikkaa heti täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Ilmoitus saattaa poistua ennen hakuajan umpeutumista, jos olemme löytäneet valitut henkilöt. Hakemuksen yhteydessä esitäthän palkkatoiveesi tehtävään. Käsittelemme hakemuksia päivittäin. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh 050 363 7050.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu Oy on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. VPS Henkilöstöpalvelu on HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. Olemme sitoutuneet laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisätietoja http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 30.04.2021

Jasmina Vaakanainen, jasmina.vaakanainen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin