Laadunohjausinsinööri Olkiluotoon

Haemme asiakkaallemme laadunohjausinsinööriä Olkiluotoon.

Työtehtäviin kuuluu:

• Toimitettujen mekaanisten tuotteiden laatuvaatimusten tarkistus

• Mekaanisten varaosien viranomaistarkastuksien järjestäminen

• Tarkastuksien tulosten raportointi eri tietojärjestelmiin

• Toiminnan kehittäminen yhdessä muun tarkastustiimin kanssa

Hakijalta toivomme teknillisenalan koulutusta (insinööri/teknikko). Aikaisempi laadunohjaus- ja ydinvoimakokemus katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävä vaatii tarkkuutta, pitkäjänteisyyttä ja hyviä kommunikointi-, sekä yhteistyötaitoja. Hakijalta vaaditaan myös sujuvaa kielitaitoa englanniksi ja suomeksi.

Tarjolla on pitkä määräaikainen tehtävä, joka kestää ainakin vuoden 2021 loppuun, mahdollisuus jatkoon. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Olkiluodossa pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä mielenkiintoisten haasteiden parissa. Työstä maksetaan kilpailukykyinen palkka.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Liitä hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh 050 363 7050.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Hakuaika päättyy: 13.12.2020

Jasmina Vaakanainen, jasmina.vaakanainen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin