Asiakashankkija

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme konepaja-asiakkaallemme Saloon osa-aikaista markkinointihenkistä työntekijää asiakashankinnan tehtäviin. Tarvitset oikean asenteen, aktiivisen otteen, sinnikkyyttä ja asiakaspalveluhenkeä. Työaika on sovittavissa klo 7:30 ja 15:30 välille. Työtilanteen ja osaamisesi mukaan toimenkuvaa voidaan myös täydentää muilla tehtävillä.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 30.11.2020

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin