Laboratorioanalyytikko Olkiluotoon

Haemme asiakkaallemme laboratorioanalyytikkoa.

Laboratorioanalyytikkona tehtäviisi kuuluu mm. näytteiden ottoa ja vesianalyysejä erilaisilla järjestelmillä ja laitteistoilla, näytteiden tulosten raportointia, analyysilaitteiden kunnonvalvontaa ja erilaisia muita pienempiä tehtäviä.

Hakijoilta odotamme laboratorioalan koulutusta. Emme vaadi aiempaa alan kokemusta, mutta se katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta, joustavuutta, itsenäistä työkykyä, sekä yhteistyötaitoja ja stressinsietokykyä. Tehtävässä tarvitset hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englanninkielen taitoa. Työskentely tapahtuu vuorotyössä, joten odotamme valmiutta 3-vuorotyöhön.

Tarjolla on pitkä määräaikainen tehtävä, joka kestää ainakin 12 kk, mahdollisuus jatkoon. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Olkiluodossa pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä mielenkiintoisten haasteiden parissa. Työstä maksetaan kilpailukykyinen palkka.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Liitä hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh 050 363 7050.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Hakuaika päättyy: 30.11.2020

Jasmina Vaakanainen, jasmina.vaakanainen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin