Kotisiivoojia joulusesonkiin

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KOTISIIVOOJIA JOULUSESONKIIN

Etsimme asiakasyrityksellemme Oulun alueelle kotisiivojia joulun sesonkiin. Työtä on tarjolla keikkaluontoisesti, mutta joulunalusviikolla töitä on tarjolla hyvin. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan vaikka jo marraskuussa ja hyvälle tekijälle töitä on tarjolla vielä joulun jälkeenkin.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä etenkin kotisiivouksesta. Reipas ja palveluhenkinen asenne sekä joustavuus kuvastavat myös etsimäämme henkilöä. Työssä vaaditaan hyvää suomenkielen taitoa. Ajokortista ja omasta autosta on etua mutta ne eivät ole välttämättömiä. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti työparin kanssa.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 Martti Heikkilä P. 0400 814 628 tai martti.heikkila@vps.fi.

Haluatko sinä olla mukana tuomassa puhdasta ja hyvää joulumieltä? Tätä tehtävää voit hakea joko oheisen linkin tai Internet -sivujemme www.vps.fi kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy: 30.11.2020

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin