Muuttotyöntekijöitä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

MUUTTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme Kajaaniin muuttotyöntekijöitä. Työt ovat keikkaluontoisia ja työmäärä vaihtelee asiakasyrityksen työtilanteiden mukaan. Työ sopii siis hyvin vaikka opiskelun tai toisen työn ohelle. Työt ajoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville.

Työtehtäviin sisältyy sekä koti- että yritysmuuttoja. Osaamisesi mukaan myös erilaiset kalusteasennukset voivat olla osana työtehtäviäsi.

Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta. Aikaisempi kokemus muuttotyöntekijän tehtävistä on eduksesi. Kalusteasennuksissa toivomme, että perustyökalut ovat sinulle tuttuja.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 Martti Heikkilä P. 08 - 370 960 tai martti.heikkila@vps.fi

Hakemuksesi voit jättää oheisen linkin tai Internet -sivujemme www.vps.fi kautta. Mikäli olet jättänyt hakemuksesi meille jo aikaisemmin, käy liittämässä se saamillasi tunnuksilla tähän tehtävään. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy: 13.12.2020

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin