Hitsaaja Saloon (MIG, TIG)

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakasyrityksellemme Salossa osaavaa hitsaajaa. Odotamme hakijoilta MIG-, MAG- ja TIG -osaamista (mustat teräkset, RST/HST, alumiini) sekä kohtuullista suomen kielen taitoa. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta tässä on mahdollisuus pitkäaikaiseen vakituiseen työhön. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on eduksi. 

Täytä hakemus mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 26.05.2024

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin