Lumityöntekijöitä talvikaudeksi 2020-2021

Oletko lisätienestin tarpeessa? Oletko ulkoilmaihminen ja fyysinen työ sopii sinulle?

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita, luotettavia ja oma-aloitteisia käsilumityöntekijöitä lumirinkiin talvikaudeksi 2020-2021.

Töitä on tarjolla lumitilanteen / lumisateiden mukaan ja vahvistat osallistumisesi jokaiseen lumityökeikkaan erikseen. Työajat vaihtelevat mutta sijoittuvat pääsääntöisesti varhaiseen aamuaikaan.

Töitä tehdään pareittain ja työkohteiden välillä liikutaan yrityksen autolla. Työkohteet sijaitsevat Turussa ja lähiympäristössä. Työvälineet, lapion ja harjan, saat yrityksen puolesta – tarvitset vain positiivisen asenteen, reipasta mieltä ja lämpimät varusteet!

Arvostamme oma-aloitteista työotetta ja hyvää työnjälkeä. Hyvä fyysinen kunto on eduksi työssä.

Vähälumisen talven sattuessa, voit halutessasi olla mukana myös muissa VPS:n kautta tulevissa työmahdollisuuksissa.

Lisätietoihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen numerosta 050 363 7050. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa vwww.vps.fi.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu Oy on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. VPS Henkilöstöpalvelu on HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. Olemme sitoutuneet laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisätietoja http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 08.11.2020

Jasmina Vaakanainen, jasmina.vaakanainen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin