Leipureita, kesätyö

Etsimme asiakkaallemme Turkuun osaavia ja ahkeria leipureita määräaikaisiin työsuhteisiin. Määräaikainen työsuhde kestää kesän ajan, alkaen arviolta toukokuun alusta elokuun loppuun

Leipurina osallistut leipomon tuotteiden valmistukseen. Keskeisimpiä työvaiheita ovat taikinan esivalmistelu, paisto, koristelu ja viimeistely. Työtä tehdään niin koneiden avustuksella kuin käsin.

Hakijalta vaaditaan leipurin koulutusta ja/tai aiempaa työkokemusta alan tehtävistä. Työ edellyttää tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Leipomossa työskentely on fyysistä, joten hyvä kunto katsotaan eduksi. Hygieniapassi on välttämätön.

Pystythän työskentelemään joustavasti, kiireisimpinä aikoina jopa kahdessa vuorossa. Työpaikka sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien varrella Turussa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen numerosta 050 363 7050. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa vwww.vps.fi.

Hakuaika päättyy: 23.05.2021

Jasmina Vaakanainen, jasmina.vaakanainen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin