Kotisiivooja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KOTISIIVOOJA

Etsimme asiakkaallemme Oulun alueelle kotisiivoojia. Työ on osa-aikaista ja vaihtelee tilausten mukaan. Hyvällä tyypillä on mahdollisuus saada hyvin tunteja sekä pysyvä työ itselleen.

Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden kotien siivoaminen joko yhdessä työparin kanssa tai itsenäisesti. Mikäli sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti niin voit päästä mukaan myös rakennus- ja loppusiivouksiin. Työn luonteen vuoksi omasta autosta on suuri hyöty tässä tehtävässä, mutta se ei ole välttämätön.

Odotamme hakijoilta:

- Reipasta ja positiivista asennetta

- Aikaisempaa kokemusta siivoustöistä

- Hyvää suomenkielen taitoa

- Halua sitoutua työhön sekä hyvää työmoraalia

Tarjoamme:

- Paikan mukavassa työyhteisössä

- Vähintään TES:n mukaisen palkan, joka maksetaan joka toinen viikko.

- Korvauksen oman autosi käytöstä.

- Mahdollisuuden työllistyä pidemmäksikin aikaa..

Oletko sinä seuraava siivoojamme? Hakemuksen voit jättää Internetissä www.vps.fi tai oheisen lomakkeen kautta. Voit myös soittaa arkisin klo 9-15 P. 0400 814 628 (Martti Heikkilä) tai tiedustella lisää sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 14.02.2021

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin