Metallin vaihetyöntekijä (Vantaalle)

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on Valitsemme parhaat sinulle. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme näppärää ja tunnollista metallialan vaihetyöntekijää Vantaalle päivävuoroon (varaus 2-vuorotyöhön). Mahdollisuus pitkään työsuhteeseen. Työ opetetaan, eli et tarvitse välttämättä aikaisempaa kokemusta. Metallialan koulutus katsotaan eduksi. Työaika on 37,5h/ viikko.

Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa mukavien työkavereiden kera. Valitulta henkilöltä odotamme oma-aloitteisuutta ja hyvää työmotivaatiota.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi tai liitä jo aikaisemmin täyttämäsi hakemus tunnuksillasi tähän paikkaan. Vaihtoehtoisesti voi lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi Yhteyshenkilö / tiedustelut Jaana Korpela 040 582 1001. Toimi nopeasti sillä täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy: 03.10.2022

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin