Metallin vaihetyöntekijä (Vantaalle)

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Haemme nyt asiakkaallemme kokoaikaista metallialan VAIHETYÖNTEKIJÄÄ Vantaalle!

Työhön saat kattavan perehdytyksen. Aikaisempi kokemus metallialalta ja / tai alan koulutus katsotaan eduksi.. Toivomme, että olet tunnollinen sekä ripeä. Työn luonteen vuoksi kohtalainen fyysinen kunto on ehdoton plussa! Työtä tehdään päivävuorossa, mutta optio 2-vuorotyöhön on.

Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa mukavien työkavereiden kera. Valitulta henkilöltä odotamme oma-aloitteisuutta ja hyvää työmotivaatiota.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi tai liitä jo aikaisemmin täyttämäsi hakemus tunnuksillasi tähän paikkaan. Vaihtoehtoisesti voi lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi. Tiedustelut paikkaa koskien Jaana Korpela 040 582 1001. Toimi nopeasti sillä täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 06.06.2023

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin