Asiakaspalvelija palvelupisteeseen

Etsimme ICT-alan asiakkaallemme kahta asiakaspalvelijaa palvelupisteeseen. Työsuhde solmitaan alkuun puolen vuoden määräaikaiseksi, jonka jälkeen valitut henkilöt pyritään vakinaistamaan asiakasyritykseen. Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Palvelupiste vastaanottaa asiakkaiden tuki- ja palvelupyynnöt. Työpyynnöt dokumentoidaan, pienet ongelmat ratkaistaan ja tarvittaessa ohjataan eteenpäin. Kyseessä on aloittelijatason IT-ammattilaistehtävä ja asiakasyrityksemme tarjoaa erinomaisen ponnistuslaudan monipuolisille urapoluille. Toivomme sinun kuitenkin viihtyvän palvelupisteessä muutaman vuoden.

Etsimällämme hakijalla on:

- mielellään IT-alan koulutus (esim. datanomi) tai vastaavat tiedot

- asiakaspalveluhenkisyyttä sekä yhteistyö- ja viestintätaitoja

- joustavuutta ja sopeutumiskykyä puhelintyöskentelyyn

- tarkkuutta ja täsmällisyyttä laatia tarvittavat dokumentit ohjeiden mukaisesti

- paineensietokykyä ja taito ’’pitää langat’’ käsissä kiireenkin keskellä

- sujuva kielitaito niin suomeksi kuin englanniksi

- perusymmärrys tietotekniikasta ja teknisistä laitteista, kykyä ja kiinnostusta omaksua uusia järjestelmiä nopeasti.

- Toivomme toiselta tehtävään valittavalta henkilöltä erinomaista ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Hakemuksen yhteydessä voit esittää palkkatoiveesi tehtävään. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh 050 363 7050.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla

Hakuaika päättyy: 30.09.2020

Toimisto Turku, turku@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin