Siivooja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

SIIVOOJA

Haemme asiakkaallemme siivoajia erilaisiin kohteisiin Oulun alueelle. Rakennuksen loppusiivouksiin ja kotisiivouksiin. Työtehtäviin voi kuulua myös toimisto-/toimitilasiivouksia.

Sinulla on alan koulutus, tai kokemuksen kautta hankittua taitoa. Edellytyksenä on vähintään b-ajokortti ja mielellään myös oma auto käytettävissä. Loppusiivouksissa sinulla on oltava lisäksi työturvallisuuskortti. Osaavalle siivoojalle työtä on tiedossa pidemmäksi aikaa. Työssä vaaditaan hyvää suomenkielen osaamista.

Tarjoamme sinulle vähintään tes:n mukaisen palkan, ja mukavat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15: Martti Heikkilä ja Matti Ollila P. 08 - 370 960

Täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi, toimi nopeasti sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mikäli olet jättänyt hakemuksesi meille jo aikaisemmin, käy liittämässä se saamillasi tunnuksilla tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 27.09.2020

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin