Kirvesmies/rakennustyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KIRVESMIES

Etsimme asiakasyrityksellemme Oulun alueelle ammattitaitoista kirvesmiestä/rakennustyöntekijää. Työtehtäviin kuuluu mm. aitojen rakentaminen ja kunnostaminen ulkona. Arvostamme alan koulutusta tai työn kautta karttunutta kokemusta vastaavasta työstä. Töitä tarjolla loppukesän ja syksyn aikana, mahdollisuus työllistyä muihin asiakaskohteisiin myöhemmin.

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen ja pystyy itsenäiseen työskentelyyn. Työpaikalla vaaditaan voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15, Matti Ollila ja Martti Heikkilä P. 08 - 370 960

Hakemuksen voit täyttää oheisesta linkistä tai Internet-sivujemme www.vps.fi kautta. Jos olet lähettänyt hakemuksen meille aikaisemmin, käy liittämässä se saamillasi tunniksilla tähän työpaikkaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy: 20.09.2020

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin