Asentaja, metalliovet ja -ikkunat

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

ASENTAJA

Etsimme asiakasyrityksellemme Ouluun ASENTAJAA. Työtehtäviin kuuluu metalliovien ja -ikkunoiden asennustehtävät. Työ on alkuun määräaikainen vuokratyösuhde mutta mahdollisuus myös pysyvään työsuhteeseen asiakasyrityksessä. Työaika on 40h/vko.

Tehtävässä tarvitaan aikaisempaa kokemusta rakennustyömaalla työskentelystä. Taustoiltasi voit olla metallityöntekijä, kirvesmies tai rakennustyöntekijä. Työ on fyysistä joten hyvä fyysinen kunto auttaa suoriutumaan tehtävässä. Tehtävään valittavalta edellytetään myös voimassaolevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15, Martti Heikkilä P. 0400 814 628.

Tätä tehtävää voit hakea täyttämällä hakulomakkeen oheisesta linkistä tai Internet-sivujemme www.vps.fi kautta. Mikäli olet jättänyt hakemuksesi meille jo aikaisemmin, käy liittämässä se tähän työpaikkaan saamillasi tunnuksilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 31.01.2021

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin